Oysters nieuws detail
11-05-2019
Door: Jan van  Spaandonk

Hoge ogen Mini's op Flevo-Cup

Knappe prestatie op nieuw toernooi. Dikke beker voor tweede plaats

De mini’s van Rugbyclub Oysters namen afgelopen weekend met succes deel aan de Flevo Cup in Almere. Na een sterk toernooi met zestien deelnemende teams wisten zij beslag te leggen op een knappe tweede plaats.

De Oysters moesten het in hun poulewedstrijden opnemen tegen Eemland, URC uit Utrecht en Haarlem-2. Alle drie de poulewedstrijden werden overtuigend gewonnen: Eemland werd met 5-1 verslagen, URC werd op een 6-0 nederlaag getrakteerd en van Haarlem-2 werd na een pittige pot met 4-1 gewonnen.

Door deze overwinningen werden de Oysters ingedeeld in een poule met de drie andere poulewinnaars, Hilversum, Bulldogs Almere en Haarlem-1. Ook in de finalepoule werd sterk begonnen met een 3-2 overwinning op Hilversum, na een zeer spannende wedstrijd. Vervolgens werd Haarlem-1 verslagen met 5-0. Daarna restte nog één wedstrijd tegen thuisclub Bulldogs, die eveneens al hun wedstrijden nog hadden gewonnen.

In die laatste beslissende wedstrijd ging de strijd lange tijd gelijk op, maar wisten de Bulldogs als eerste een try te drukken. De Oysters stelden daarna alles in het werk om ook een try te scoren, waarna de Bulldogs via een snelle aanval op een 2-0 voorsprong kwamen en de wedstrijd beslist was.Desondanks mogen de mini’s terugkijken op een zeer geslaagd toernooi, met een grote trofee voor de tweede plek als beloning. De spelers en trainers Edwin Kense en Axel Nouwen gingen na afloop dan ook trots op de foto met de bokaal.

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg