Oysters nieuws detail
21-12-2020
Door: Jan van  Spaandonk

Woord van onze voorzitter

Fijne feestdagen gewenst

Woord van de voorzitter

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en andere geïnteresseerden,

 

Het jaar 2020 is bijna om. Een jaar dat we allemaal niet snel zullen vergeten en ongetwijfeld de boeken zal ingaan als het Corona jaar. Het jaar waarin de competitie 2019 -2020 voor het eerst in ons bestaan voortijdig werd beëindigd en de nieuwe competitiestart na 3 wedstrijdronden tot een abrupt eind kwam. Een sportief dieptepunt voor onze club en haar leden. Maar daarin staan we niet alleen, de hele samenleving is ontwricht en getroffen als gevolg van deze pandemie. En sport vormt daar maar een deel van.

We beseffen ons goed dat de gezondheid van mensen voorop staat en dat er velen zijn die op dat gebied, of in hun inkomen, zwaar getroffen zijn. Het past de rugby teamgeest en de familieclub die wij als Oysters zijn om elkaar in deze barre tijden te steunen met woord en daad. Schroom in dat kader niet om een beroep te doen op elkaar en op jullie club.

Samen staan we sterk!

Als bestuur zijn wij al onze sponsoren enorm dankbaar voor het feit dat zij onze club ook in deze moeilijke tijden trouw blijven steunen. Wij kunnen onze sponsoren ook steunen in voorkomende gevallen. Maar ook de trainers, leden en vele andere vrijwilligers hebben zich in deze periode veerkrachtig getoond en niet het veld uit laten slaan. Met veel inzet van trainers en begeleiders worden onze leden fit gehouden. Jeugdleden krijgen trainingen van toptrainers en maken zichtbaar vorderingen. Laat die wedstrijden nu maar weer snel komen. 

We kunnen terugkijken naar wat we in 2020 allemaal hebben gemist, zoals de Tour, rugbyfeesten en vele wedstrijden. Beter is om samen vooruit te kijken. Samen hebben we er voor gezorgd dat de club gezond is gebleven. Er is een mooie extra kleedkamer gerealiseerd, er staan meer Oyster-teams ingeschreven in de competitie als ooit tevoren. We zijn er klaar voor om jullie allen weer te ontvangen zodra dat mag.

 

Rest mij iedereen die onderdeel uitmaakt van de club namens het bestuur van de RFC Oisterwijk Oysters te danken voor ieders inzet. Hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2021!

Caspar Jansen
voorzitter


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
nr1.jpg
GBO.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
kense.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg
nUMMER15 (2).jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg
Mulloc.jpg