Oysters nieuws detail
08-10-2017
Door: Jan van  Spaandonk

Colts blijven winnen

Zware jongens van Tovaal toch verslagen door Syb Kelders

Zaterdag 7 oktober zou een ware super saturday worden voor de Oysters, aangezien de Cubs, Junioren, Colts en het tweede thuis moesten spelen. Jammer genoeg zagen wij dat de wedstrijd van de Junioren werd afgelast wegens een tekort aan tegenstand en omdat de Cubs hun spannende wedstrijd maar net hadden verloren, wisten wij dat wij als Colts moesten winnen van Tovaal om het gekomen publiek toch een beetje te laten genieten in het grauwe weer.

De wedstrijd begon voor ons redelijk goed, we waren veel in balbezit en daardoor viel al snel onze eerste try. We werden echter al snel met twee voeten weer terug op de grond gezet omdat Tovaal onverwachts een try tegen drukte. Dit deed echter niet zoveel met ons. Wij bleven goed ons eigen spelletje spelen waardoor we ook tegen de grote voorwaartsen van Tovaal waren opgewassen. Ook omdat we goed met de support waren had Tovaal bijna geen kans om te counterrucken en konden wij goed en snel onze driekwarters aan het werk zetten waardoor we snel ruim voor kwamen te staan en gingen we met een goed gevoel de rust in.

In de tweede helft begon Tovaal sterker dan gedacht maar omdat we erg goed communiceerden in de verdedigende lijn en we regelmatig Tovaal goed onder druk zetten kwamen ze er niet doorheen. Uiteindelijk konden wij ook in de tweede helft goed het verschil maken doordat onze lijn vele malen sneller aanviel dan Tovaal en de voorwaartsen ook in de tweede helft waren opgewassen tegen de zware voorwaartsen van Tovaal, hierdoor kwam de eindstand op 52-14. Kortom we hebben goed gespeeld maar er is altijd ruimte voor verbetering. Nu moeten we met een goede voorbereiding richting de strijd om de eerste plaats volgende week in Eindhoven. 

Alle foto's van zaterdag op DEZE link


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg