Oysters nieuws detail
17-03-2018
Door: Jan van  Spaandonk

Colts schudden concurrent af

Geen twijfels meer in de plate-competitie

Serieuze bussiness....een bondsref en op de voorliggende trainingsavond nagenoeg volledige bezetting...De colts weten waar het over gaat.

Weliswaar is Eindhoven in de ranglijst niet de belangrijkste concurrent (Utrecht en Bokkenrijders staan dichterbij), toch is het team uit de Brabantse lichtstad het enige team dat onze Colts dit jaar (in de voorronde) met 19-17 wist te verslaan.

Alle hens aan dek dus. Iedereen is fit. De basis begint ook steeds meer vorm te krijgen en de eerste 20 minuten wordt Eindhoven vastgezet. Met krachtig werk van onze voorwaartsen en prima communicatie in de lijn spelen de Oysters zich na 15 minuten naar de eerste try. Scumhalf Bart van Beckhoven straft een onoplettendheid in de vijandelijke defensie af. De kick uit een zeer moeilijke hoek wordt een prooi voor tweede center Kas van Eijndhoven.

Dan neemt het zware pack van Eijndhoven het initiatief over en lopen hun centers nét iets te vaak door onze verdediging. Uiteindelijk moet het team een gelijkmaker toestaan en de russtand is dan 7-7.

Met een peptalk van de coach, die vooral hamert op gebonden ruckwerk start de tweede helft. Ook dan is het weer spannend want Eindhoven is niet gekomen om zich bij een nederlaag neer te leggen.Inmiddels zijn er ook wat uitvallers en wordt er ook gewisseld. Dat leidt niet meteen tot verbetering. Toch weten de Oysters de wedstrijd vooral in het laatste kwartier naar zich toe te trekken.

De Eindhovenaren zijn moe, door hun fysieke manier van spelen. Kas van Eijndhoven (2x), Toon van Spaandonk en Syb Kelders (2x in de offload)) beslissen het duel in het voordeel van de Oysters. Eindstand 38-14.

Alle foto's (Ingrid Reinders) op DEZE link


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg