Oysters nieuws detail
01-10-2018
Door: Jan van  Spaandonk

Junioren op bezoek bij nieuwe club

Door Jis van Hees

Afgelopen zaterdag speelden wij tegen de Voorburgse rugbyclub in Den Haag. We verzamelden om half 10 bij de Leye en iedereen had enorm veel zin in de wedstrijd. Helaas moesten we anderhalf uur rijden wat ervoor zorgden dat iedereen weer een beetje in slaap viel. Omdat er onduidelijkheden waren over het adres en sommige mensen verkeerd waren gereden, konden we niet een uitgebreid warming-up doen, maar was het een korte warming-up.

Dit zorgde ervoor dat we de wedstrijd erg slecht begonnen, we stonden allemaal te slapen op het veld en niemand liep goed op tijdens het verdedigen. Er speelden twee jongens van de Oysters mee met Voorburg, omdat ze maar 13 spelers hadden. We lieten het eerste kwartier veel gaten vallen en dit zorgde voor wat kansen voor Voorburg. Ook liepen we de hele tijd op de voorwaartsen in in plaats van de lijn in de spelen, waar Voorburg duidelijk gaten liet vallen.

 

Na een korte tijd raakte Rick geblesseerd en werden er enkele wissels uitgevoerd binnen het team. Na een try tegen en een peptalk van de trainers begonnen we eindelijk beter spelen en kwam er wat try’s van onze kant. Uiteindelijk raakte er een speler van Voorburg geblesseerd en speelden we 15 tegen 14. Het ging gedurende de wedstrijd steeds iets beter en we wisten ons een beetje te herpakken en ging het beter. Tijdens de rust werden de twee spelers die met Voorburg meededen gewisseld voor twee anderen en gingen we weer verder. Gedurende de hele wedstrijd speelden we steeds iets beter, maar aan het einde lieten we het een beetje vallen. Dit leidde tot 1 try tegen en een momentje waar we enorm veel geluk hadden. Een speler van de tegenstander was doorgebroken en liet over de try-line de bal op de grond vallen waardoor deze werd afgefloten. Uiteindelijk was de wedstrijd afgelopen en bleek het dat we met 38-22 gewonnen hadden. Over het algemeen ging de wedstrijd niet enorm goed en speelden we onder ons niveau, maar we hebben wel gewonnen!


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg