Oysters nieuws detail
02-10-2018
Door: Jan van  Spaandonk

Colts beginnen het seizoen goed

Door Stef Kluwen

 Na een gefocuste warming-up begonnen we aan de eerste competitiewedstrijd, de tegenstander was het combinatie team Tilburg-Breda, die op papier een redelijk team heeft.

Vanaf de kick-off waren wij sterk in de aanval waardoor er na 5 minuten al een geweldig support spel werd gespeeld waaruit een try werd gescoord. Door meerdere penalties tegen werd het een zware wedstrijd om 10 meter terug te moeten. Hierna waren er weer penalties tegen waardoor er maar een paar mooie acties werden gelopen maar waar we geen scorings mogelijkheden konden  creëren.  Maar toch werd er goed verdedigd door het hele team, hierdoor hebben we goede verdediging kunnen omzetten in een nog betere aanval waaruit een hele mooie try van Toon op uitkwam. Martijn had ook een mooie actie waarmee we de rust ingingen met een 0-19 voorsprong , na de rust kwamen we los en namen de mooie acties toe en de tries liepen binnen.  Kort na de kick-off zag Jonas een gaatje in de verdediging die hij goed heeft benut aangezien dat de eerste try van de 2de helft was.  We moesten vechten voor de volgende try, want Tilburg had er tempo achter gezet, maar door het goede fases lopen van de voorwaartse kwam er een mooie try van Nick uit voort.


Niet kort daarna zette Boet het op het rennen en was de verdediging te snel af en scoorde een erg mooie try. Wederom werd er kort daarop een heel mooi stukje rugby vertoont waardoor Boris een mooie supportline liep waardoor hij er een try uit kon halen.
in de laatste 5 min van de wedstrijd kregen de Tilburgers pit waardoor ze door onze verdediging kwamen en een late try konden scoren.
Gelukkig kon Arnoud ze nog een lesje leren door een hele mooie solo return van de kick-off kunnen scoren en zo de eerste wedstrijd met een glimlach op de gezichten van de toeschouwers en het team kunnen afsluiten. Eindstand: Tilburg / Breda  5 – 62 Oysters

VIDEO op DEZE link

FOTO'S op DEZE link


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg