Oysters nieuws detail
02-11-2018
Door: Jan van  Spaandonk

Fit & Gezond in de huidige Samenleving

Uitnodiging voor een inspirerende bijeenkomst.

Marc van Lokven, voormalig luchtmachtofficier en expert op het gebied van hersentraining, en Berdy de Bie, voormalig criminoloog en compliance adviseur, hebben beide een passie voor het verbeteren van lifestyle en gezondheid met als doelstelling zoveel mogelijk mensen elke dag hun beste dag te laten hebben en in staat te stellen optimaal te presteren.

We leven in een maatschappij die steeds meer van ons vraagt en waar we misschien zelfs geleidelijk aan slachtoffer zijn geworden. Het aantal mensen dat last heeft van psychische aandoeningen neemt de laatste jaren toe, vooral in de jongere leeftijdscategorie, dus het lijkt niet ondenkbaar dat daar een verband tussen bestaat. Zowel technologische vooruitgang als veranderingen in onze voeding hebben meer invloed op ons welzijn dan menigeen vermoedt. Dat zien we niet alleen terug in het dagelijks leven, maar ook in de (top)sport.

Marc en Berdy zullen toelichten hoe het komt dat er de laatste jaren landelijk meer ziekteverzuim is in het bedrijfsleven door psychologische aandoeningen dan door fysieke aandoeningen en hoe we dit ziekteverzuim kunnen terugdringen. 

Op 9 november a.s. nemen Berdy en Marc u mee op reis en vertellen ze u op basis van persoonlijke ervaringen en inhoudelijke achtergrondinformatie hoe we in onze welvarende maatschappij uit balans zijn geraakt en wat je er zelf aan kunt doen om dat te herstellen. Deze presentatie zal verrassende inzichten verschaffen en bewust maken van de onopvallende tekortkomingen in ons dagelijkse bestaan die mede leiden tot de problemen waar veel mensen vandaag de dag mee te kampen hebben. Daarnaast zullen zij meer vertellen over het bredere Body & Brain Fundamentals concept waarmee ze onder andere met een groot aantal (top)sporters reeds opzienbarende resultaten hebben bereikt.

Mocht u het interessant vinden om ook meer te weten te komen over hoe u op relatief eenvoudige wijze niet alleen uw kwaliteit van leven kunt verbeteren, maar ook uw prestaties kunt verhogen, dan bent u vrijdag 9 november om 20.00u van harte welkom. U komt toch ook? Graag even een berichtje retour (via info@oysters.nl) als we u vrijdagavond mogen verwachten.

Locatie: RFC Oysters

Datum:  09 november

Tijdstip:  20.00u - 21.00u

 

Met ovale groet,

Bestuur  RFC Oisterwijk Oysters


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg