Oysters nieuws detail
06-01-2019
Door: Jan van  Spaandonk

Mooie Tour Colts in Engeland

Louter positieve geluiden van staff en spelers

Op vrijdagochtend werd in alle vroegte vertrokken naar de tunnel in Calais. Met de bus van BBA tours en een fijne chauffeur (Peer).

De Colts deden op de eerste dag het plaatsje Rugby aan, waar het rugby-museum en de rugby Hall of Fame werd bezocht.  Ook de grondlegger van het rugby, William Webb Ellis heeft zijn eigen museum en ook daar werd een bezoek aan gebracht. 

Volgepropt met historie werd later op de dag een leuke pot gespeeld tegen Newbold-on-Evon RFC. De wedstrijd was close and so "was the thiird half". De volgende ochtend werd in alle vroegte vertrokken naar de interessante metropool Londen.

Daar  werd in de rugbytempel Twickenham de wedstrijd tussen de Wasps en de Harlequins (in het BiG Game 11 evenement) bezocht. In een kolkend vol stadion zagen de Colts een prima wedstrijd

In de omgeving van het Twickenhamstadion werd nog een leuk feestje gebouwd. De derde dag werd gestart met een kort bezoek aan Londen.

Om de heren een zinvolle tijdsbesteding te geven had de leiding een "Scavenger Hunt" uitgezet en geregeld. Foto-opdrachten vervullen in hartje Londen. Zo kon het dus voorkomen dat op de Tower bridge een mooie scrum geformeerd werd, of een technisch perfect uitgevoerde Line-Out. De omstanders vonden het maar wat mooi.

De Colts keken de ogen uit en de stad maakte zeker indruk. Om 12.00 uur werd het gezelfschap bij de London Eye opgepikt door Peer en werd koers gezet naar Cranbrook waar tegen de plaatselijk club nog een afsluitende wedstrijd werd gespeeld.

De regels waren daar wat strenger dan in Newbold maar dat mocht de pret niet drukken. Na een enerverend potje werd alweer de weg naar Oisterwijk ingezet.

Rond het middernachtelijk uur arriveerde de bus met 25 uitgeputte heren en een topfitte staff in Oisterwijk.

De Colts maakten deze tour deels zelf mogelijk door de afgelopen maand elke avond het schoonmaken van de ijsbaan in Oisterwijk voor hun rekening te nemen. 
Daarnaast zullen ze door het jaar heen nog verschillende activiteiten ondernemen om geld te genereren voor deze mooie tour.

Foto's van de tour zijn te zien op DEZE link

De AFTERMOVIE


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg