Oysters nieuws detail
15-09-2020
Door: Jan van  Spaandonk

Mooie ontwikkelingen bij de Oysters

Oysters 3 is ingeschreven

Goede dingen komen snel en soms onverwacht. We hadden het eigenlijk pas in 2021 op de agenda maar we zijn door de actualiteit en de werkelijkheid ingehaald. Door de instroom van de colts en de aanwas van nieuwe spelers tellen we inmiddels 100 seniorspelers. Dat is dan nog zonder onze gewaardeerde recreanten en Oldies.

 

We hebben ons hoofd de laatste weken gebogen over de vraag hoe we die 100 spelers allemaal maximaal aan hun trekken kunnen laten komen binnen de teams die we hebben, Oysters 1, Oysters 2 en het Cluster Ducks/Oysters. Die laatste groep bestaat uit zo’n 45 spelers, waarvan ongeveer de helft Oysters. Voor de mensen die goed geteld hebben betekent dit dat we dus nog grofweg 77 spelers over houden. Om te voorkomen dat we wekelijks 35 spelers hun plezier ontnemen, hebben we vandaag Oysters 3 ingeschreven in de vierde klasse Zuid.

 

Het is het positieve gevolg van de inzet van de afgelopen jaren en super dat we deze stap nu al kunnen zetten.

Wat zijn onze ambities?

 

Onze club is volop in beweging, we zitten flink in de lift, zowel in aantallen spelers als in het spel en dat zal zich de komende jaren positief uitbetalen is onze vaste overtuiging. Oysters I gaat zich stevig handhaven in de Ereklasse, Oysters 2 gaat dit jaar voor promotie naar de Tweede Klasse, Oysters 3 zal mogelijk de sprong naar de Derde Klasse willen wagen en de jongens van Ducks/Oysters 4 zijn al volop in training om dit jaar het kampioenschap van de 4e klasse te winnen. De sportieve ambities liegen er niet om dus.

 

Daarnaast verwachten wij dat de belangstelling voor meisjes en damesrugby nog verder toe gaat nemen. Dat betekent ook dat we aan het bekijken zijn of we over 2 seizoenen ook een dames-/meisjesteam in competitie kunnen brengen.

 

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
nr1.jpg
GBO.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg
nUMMER15 (2).jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg
Mulloc.jpg