Oysters nieuws detail
04-03-2018
Door: Jan van  Spaandonk

Oysters 1 - URC

Door Pim Meeuwis

URC

We speelde vandaag tegen URK of was het URC, na wat research bleek het te gaan om URC wat je overigens uitspreekt als UU ER SEE. En het contrast met URK kan bijna niet groter. Waar URK een voormalig eiland in de noordoost-polder blijkt te zijn wat langzaam wegzakt in de bodem, werkt URC juist lekker aan de weg en draait al jaren mee boven in de 1e klasse. Waar ik zelf bij URK aan de URKER visspecialist denk, de rijdende visboer die iedere zaterdag bij ons op het plein staat, ideaal tijdens de “Six Nations” rugby bier en kibbeling, heb ik al een week honger bij het horen van URK.

Terug naar URC, een tegenstander die bekend staat als fysiek sterk, het tegenovergestelde van de lichtvoetige Oysters. Een mogelijke verklaring hiervoor zou natuurlijk kunnen zijn dat Pokon geproduceerd wordt in Veenendaal en dat via de drinkwatervoorziening dus extra groeistoffen worden gebracht naar de Utrechters.

Ondanks dat dit de 1e ontmoeting is tussen deze twee grootmachten uit de 1e klassen; lieten de Utrechters zicht niet verrassen door de Oysters Tornado. Waar Utrecht natuurlijk ervaring heeft met tornado’s welke doorgaans een spoor van vernieling achterlaten in de stad. Zoals in 1674 toen een tornado het schip van de Domkerk verwoeste en we het sinds dien moeten doen met de Domtoren, het koor en het dwarsschip.

Bovenstaand was allemaal reuze relevant geweest wanneer de wedstrijd was doorgegaan. Echter gooide vorst, sneeuw en regen roet in het eten. De wedstrijd was afgelast en doordat dit op zaterdag al bekend was bij spelers en trainer was er tijd zat om een andere activiteit in elkaar te knutselen. Dit heeft onze opperfeut Joost prima voor elkaar gekregen en konden we genieten van een heerlijke bootcamp en een gekke hoofddeksels borrel. Tijdens deze borrel bleek het hoofddeksel van Jim bijzonder nuttig en is er een potje levend bierpong gespeeld. Verder werd onder leiding van onze Captain Ralf een nieuw spel geïntroduceerd driemannen. Waarbij het getal 3 nogal relevant bleek voor de dag. Spelregels zijn op te vragen bij de spelers van de senioren, waarbij het kan zijn dat niet iedereen de spelregels meer even scherp op het netvlies heeft staan. Ook dienen deelnemers 18 jaar of ouder te zijn.

3

3 mannen zijn geveild die dag, en betrapt op het ongecontroleerd legen van de maag. Nummer 4 was geveild door de dag ervoor en moest tijdens de bootcamp al brokkelen.

De 3 leden van de teampolitie hadden 3 mannen genomineerd die vonden dat een pet voldeed als apart hoofddeksel. Uiteindelijk bleek Kevin het minst originele hoofddeksel op te hebben. Hij kreeg dus een fijn konijnenmasker.

3 mannen konden vanochtend naar de club om een achtergebleven scooter en auto op te halen.

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg