Oysters nieuws detail
07-04-2018
Door: Jan van  Spaandonk

Junioren verslaan Pink Panters

Alex Schoorel schrijft het verslag

De Roze Panters terug in het hok

Na de wedstrijd van vorige week tegen Delft, die niet zo goed ging als gepland, was ervoor zowel de trainers als de spelers van de Oesters de taak om te winnen vandaag. Voordat het verslag begint wil ik even zeggen dat Laurens vandaag weer in actie was,

En wij willen Pleunie nog even bedanken voor dat ze er toch wel altijd bij was tijdens een wedstrijd of training, maar dat er na enige tijd voor haar meer tegens als voor waren om te gaan trainen. Pleunie bedankt!

Enfin de wedstijd, we hebben voor de warming-up de 1ste helft van de Cubs gekeken, die met een mooie eindstand als kampioenen van hun Bowl competitie(!!!) van het veld af kwamen, en ons daarna vol met enthousiasme aanmoedigden met een poortje. Mede dankzij hen waren wij goed opgefokt en waren we gelijk scherp, de eerste try viel dan ook al snel doordat de lang weg geweest speler en prop Laurens er goed bij was en scoorde. Helaas ging hier de conversie niet raak. Hierna hielden we het goed vast en scoorde we nog een paar keer.

Na de try van Olivier die 31-0 maakte waren we even de concentratie kwijt en je zag gelijk als tege slag een try van de Roze Panters. Niet kort daarna wisten Jonas en Coen beide een try te scoren met als eindstand voor de rust 38-5 voor de Oesters.

In de rust kregen we wat opdrachten mee om uit te voeren, één daarvan was om de codes: rood, groen en blauw uit te gaan voeren maar ook dat te gaan roepen. Na ieders mening werd dit niet gedaan in de eerste helft.

Nadat Arnoud voor zijn derde keer scoorde kwamen de Roze Panters na een verkeerde actie weer in onze 22, dit resulteerde in een try voor de hen.  Maar we pakten de focus weer op en zagen dat ze vermoeid raakten door het mooie warme weer. Helaas gelde dat niet alleen voor hun, ook wij begonnen ballen te laten vallen en minder snel op te lopen. Dat bleek toen we weer een onnodige try tegen kregen en het 64-17 stond.

We waren al vrij zeker van de overwinning maar we proefden dat er meer in zat, zelfs Ray had er nog zin in en schreeuwde niet alleen z’n longen uit het lijf maar ook het team weer wakker. Olivier, Boris, jonas en Coen scoorden nog een keer. Met als eindstand 78-17 voor de Oesters

Coen heeft in totaal 13 keer gekickt voor de extra 2 punten en heeft er daarvan 8 geraakt dat geeft Coen een kick percentage van 61%.

Verder was het hele team man of the match, dit was omdat iedereen boven zijn niveau is uitgekomen en er niemand echt te kiezen was.Kortom de hele wedstrijd Oesters tegen de Roze Panters was een grote dierenbende.

Goed gespeeld mannen!

FotoLINK

VideoLINK


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg