Oysters nieuws detail
01-12-2018
Door: Jan van  Spaandonk

Colts lopen tegen zeldzame nederlaag op

Voor trainers van Boekel en van Eindhoven was de laatste nederlaag op 15 oktober 2017 ! Boet van Slobbe was daar al bij en schrijft nu het verslag

Afgelopen zaterdag hebben wij tegen Rotterdam gespeeld. R’dam is gedegradeerd vanuit de Cup dus we wisten dat die wel een balletje konden gooien. Het was koud en het miezerde, kortom, perfect rugby-weer. We kwamen aan in Rotterdam en al gauw werd duidelijk  dat we op kunstgras zouden spelen, de potjes vaseline werden dus tevoorschijn gehaald. We waren goed vertegenwoordigd dus ook de wissels zouden aan spelen toe komen.

Al redelijk snel kregen we een try tegen, niet erg want we speelde goed en hadden er vertrouwen in dat het goed ging komen. En zo, vrij snel hierna ging Toon “all-the-way” en drukte zo de aansluitende try. Hierna verslapte we zeker niet maar toch kregen we voor de rust nog twee tries tegen. De tweede helft waren we gebrand op een comeback en Martijn zetten hierna het hierna op een rennen op wing (met de bal uiteraard) en drukte een try in de hoek. We waren weer terug in de wedstrijd. In het verloop werd er redelijk veel op onze helft gespeeld en hebben wij laten zien dat je er bij ons niet zo maar doorheen komt. Helaas kregen we nog wel wat tries tegen.

Deze wedstrijd hebben wij allen super hard gewerkt en ondanks de verliespartij een hele goede wedstrijd gespeeld. Eindstand 12-39. MOTM was Sijmen, verdiend door het harde werk en goede tackles. Volgende week spelen we aan de Wolfsputten tegen RC CAS, die hebben de eerste wedstrijd gewonnen en staan momenteel bovenaan. We zien jullie dan!

Alle foto's op DEZE link

Video op DEZE link


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
Amelink 2011 (1).jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
autospeciaal mandemakersT.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
leen_bakker.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
kelders.jpg
rugby unlimilted.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
balkom.jpg
leeneman fa.jpg
JNV Audiovisueel.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
hermitage (2).jpeg
beks-liggend.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
vuurkorfwinkel.jpg
GBO.jpg
di-sign.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
New Wave Sports Wear.jpg
kense.jpg
domino_s pizza.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
virtual computing1.jpg
FITaal-logo.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
JorisvdPas.jpg
bouwbedrijf-van-den-biggelaar.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg