Oysters nieuws detail
22-11-2022
Door: Jan van  Spaandonk

Even voorstellen

Door Joris van Boekel

Terug van (n)ooit weg geweest: de rubriek even voorstellen. De start van het vijfde Oysters seniorenteam (Ut Vijfduh) vormt een mooie gelegenheid om aan u allen voor te stellen; Pim Meeuwis, één van de initiators van dat Vijfduh team en fervent propke van de familieclub met ambitie en vooral ook traditie. Deze keer in de vorm van een interview.

 

Vraag: Pim, als je jouw naam Googlet kom je op een junior talent acquisition coördinator, een content strateeg, een paar foto’s van jou in je meest voorkomende positie (scrumcapje op, huilend langs de lijn en achter een PC als telraamridder), wat tik tok video’s en de Raad van Elf.

 

Op de club kent iedereen je natuurlijk als prop, zegenende eerwaarde en part time huisman. Je bent natuurlijk ook degene die het liefst op maandagochtend de wedstrijdverslagen van het voorgaande weekend leest met een glaasje wijn op het toilet, zo liet je je eens ontvallen. Daarnaast heb je twee rugbyende broers, waarvan er één in je spieren zou kunnen kijken, twee bij de club betrokken ouders en heb je je ingezet om een 5e team te starten. Je hebt niet de schoenmaat van Steven Steenbakker en de kicking skills van CrosskickNick. Je bent wel befaamd vanwege je spelvaardigheid op het TBM kamp. Je was er daarnaast als eerste bij om afgelopen zondag 25 minuten voor het einde van de wedstrijd af te laten fluiten, omdat de tegenstander het zo zwaar had dat ze nog maar 12 spelers op het veld hadden, geen echte eerste rij en dat bij een cluster dat voorgaande jaren ook als separate clubs geen volledig team op de been kon brengen. De week ervoor was je er als de kippen bij om de varkens op hun aanvraag te genoegen door aldaar de eerste rij positie op je te nemen, waarbij opgemerkt moet worden dat zwart inderdaad afkleedt. Dit zijn opmerkelijke gedragingen van een man die zegt zo van zijn club te houden, maar je zou het natuurlijk ook als clubliefde pur sang kunnen uitleggen. Vind je dat een scrum van +900kg het ultieme geluk belichaamd en het een gevaar vormt voor de Westerse democratie als scrummen verboden zou worden en er alleen nog maar 7s zou worden gespeeld?

Antwoord: ja.

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
Kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
Bord Leeneman advies.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
vuurkofwinkel.jpg
GBO.jpg
IRX Logo-01.jpg
kense.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg
3 (1).jpg
123AAA123 (1).jpg
Huurhal.jpg
Oysters Scorebord kopie JPG.jpg
Browuers.jpg
Basiccleaning.jpg
RAKO.jpg
Jackruskus.jpg
medifit.jpg
Moonen Advies Riolering en Stedelijk Water.jpg
ActieDent.jpg
image001.jpg
Taktor_Pantone.jpg
TANKBEER_LOGO_RGB.jpg